Заместник-външният министър Георг Георгиев е разпитван по делото, свързано с

...
Заместник-външният министър Георг Георгиев е разпитван по делото, свързано с
Коментари Харесай

Разпитват Георг Георгиев в Специализираната прокуратура заради Божков

Заместник-външният министър Георг Георгиев е разпитван по делото, обвързвано с предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

На влизане в постройката на Специализирания съд Георгиев съобщи, че е получил призовка за разпит и не знае повече детайлности, съобщи Българска национална телевизия.

Припомняме ви, че преди седмица стана ясно, че Министерство на външните работи е издало служебни паспорти на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и Георги Попов на 26 август 2019 година като членове на УС на Българския съюз за физическа просвета и спорт. Паспортите са били издадени по отношение на приключването на периода на предходните им служебни паспорти, издадени през 2016 година

Министерство на външните работи: Няма данни Божков и Попов да са употребявали служебните си паспорти при напускането на страната

Божков и Попов избягаха в края на януари в ОАЕ. Властите в София желаеха тяхната екстрадиция.

Данаил Кирилов с детайлности за екстрадицията на Васил Божков от ОАЕ

Към момента на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, търговия с въздействие, владеене и отчуждаване на културни полезности. Отделно Божков е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Сийка Милева: Прокуратурата държи да върне Васил Божков в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР