Заместник-шерифът на Флорида е признат за спасяването на живота на

...
Заместник-шерифът на Флорида е признат за спасяването на живота на
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ: Заместник-шерифът от Флорида спасява единица K-9 от падане през моста „най-вероятно до смъртта му!!“, казва шерифът

Заместник-шерифът на Флорида е приет за спасяването на живота на нейния K- 9 сътрудник, откакто кучето прескочи парапета на мост, " най-вероятно до гибелта му!! " оповестиха управляващите в четвъртък.

К-9 заместител Лорън Доналдсън беше на път 528, когато Цепелин ненадейно прескочи парапета на моста и излезе от моста, който е на 75 фута над водата, сподели шерифът на окръг Бревард Уейн Айви в обява във Фейсбук.

Доналдсън, която „ тежи 122 паунда, когато е мокра и държи топка за боулинг “, беше снимана на видео по какъв начин държи крепко каишката на Zeppelin, с цел да предотврати кучето, белгийско Малиноа, който тежи 75 паунда, от рухване.

Заместник-шерифът на окръг Бревард Лорън Доналдсън избави своя K-9, " Цепелин ", откакто той скочи от мост, съвсем до гибелта си, оповестиха управляващите. (Офисът на шерифа на окръг Бревард)

Няколко секунди по-късно тя е забелязана да подвига K-9 назад през парапета на безвредно място, до момента в който кучето маха с опашк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР