Заместник-ръководителят на елитната Революционна гвардия на Иран предупреди, че иранските

...
Заместник-ръководителят на елитната Революционна гвардия на Иран предупреди, че иранските
Коментари Харесай

Техеран: Иранските ракети лесно могат да ударят корабите на САЩ в Перийския залив

Заместник-ръководителят на елитната Революционна армия на Иран предизвести, че иранските ракети с дребен обсег могат да доближат американските бойни кораби в Персийския залив , и Съединени американски щати не могат да си разрешат нова война, оповестява полуофициалната медия " Фарс ", представена от " Ройтерс ".

Коментарите са още едно допълнение към дрънкането на оръжие от страна на Техеран и Вашингтон. Съединени американски щати ускориха глобите против Ислямската република и усилват военното си наличие в района.
 Иран предизвестил милициите в Близкия изток за готвена прокси война
Иран предизвестил милициите в Близкия изток за готвена прокси война

Това довело до гневна дипломатическа активност сред американски, английски и иракски чиновници и призрака за спор САЩ-Иран

" Дори нашите ракети с дребен обхват могат елементарно да доближат американските кораби в Персийския залив ", сподели Мохамад Салех Джокар, заместник-ръководителят по парламентарните въпроси на елитния ирански корпус.

" Америка не може да си разреши нова война , страната е в неприятно състояние във връзка с военна мощ и обществени условия ", акцентира Джокар.
 Иран зове интернационалните си „ приятели” да спасят нуклеарната договорка
Иран зове интернационалните си „ другари ” да спасят нуклеарната договорка

Към момента интернационалната общественост главно прави изказвания вместо да избавя договорката

Отделно почитан ирански представител упрекна президента на Съединени американски щати в недобросъвестност, осведоми полуофициалната организация " Мехр ".

" Действията на американските водачи за практикуване на напън и налагане на наказания...докато приказват за договаряния, е като да насочиш оръжие към някого и да го питаш за другарство и договаряния ", сподели Расул Санаи-Рад, заместник-ръководител на командването на въоръжените сили по политическите въпроси.

" Поведението на американските водачи е политическа игра, която съдържа закани и напън, до момента в който в това време демонстрира подготвеност за договаряния за да се показват с миролюбив имидж и да заблудят публичното мнение ", добави той.
 Тръмп не желае война САЩ-Иран, обезпокоен е, че Болтън упорства
Тръмп не желае война САЩ-Иран, обезпокоен е, че Болтън упорства

Според разузнаването на Съединени американски щати, администрацията във Вашингтон и Техеран не интерпретират вярно информацията, която си подават

Междувременно " Уолстрийт джърнъл " написа, ч е два американски разрушителя са минали през Ормузкия пролив без произшествия в четвъртък.

Военен представител на Съединени американски щати разяснява, че е било " най-спокойното прекосяване, което сме виждали отдавна ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР