Заместник-представителят на РФ в ООН Кузмин обяви нарастване на сексуалното

...
Заместник-представителят на РФ в ООН Кузмин обяви нарастване на сексуалното
Коментари Харесай

Русия разкри бум на сексуално насилие в райони, контролирани от Киев

Заместник-представителят на РФ в Организация на обединените нации Кузмин разгласи повишаване на половото принуждение в региони, следени от Киев.

Русия отбелязва внезапен растеж на случаите на полово принуждение в териториите, следени от украинското държавно управление, в това число от бойци от националните батальони. Това съобщи на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за попречване на полово принуждение заместник-постоянният представител на Руската федерация в организацията Генадий Кузмин, съобщи ТАСС.

Според съветския посланик сходни полови закононарушения изискват „ строго наказание и най-тежко наказване, а не безмълвие, както избират да вършат на Запад “.

На 7 март, в региона на мината „ Комунар “ в Донецка област, военнослужещи от Донецката национална република (ДНР), пристигнали на място с цел да разчистят и разминират региона. Те разкрили яма, в която били заровени телата на четири дамите, показа Кузмин. Експертизата посочила, че преди гибелта им са били измъчвани и изнасилвани неведнъж, а една от дамите е била бременна. В този регион е основан отряд на нацбатальона „ Айдар”.

Кузмин означи, че Украйна, дружно със своите западни настойници, води безпринципна осведомителна война против Русия. „ Действията на съветските оперативни елементи в бойна конюнктура и отвън нея се подчиняват на единни строги правила за целия персонален състав, без значение от сан и служба “, добави дипломатът.

По-рано ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин разпореди да се проверяват събитията към изтезанието и убийството на жена в Мариупол. Според проверяващите в мазето на едно от учебните заведения в града, където се намирала украинската военна база, е намерено тяло със следи от изтезания и издълбана свастика на корема.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР