Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш
Коментари Харесай

Медведев заплаши със смърт обвинените в опит за убийство на Прилепин

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент Дмитрий Медведев съобщи, че забърканите в опита за ликвидиране на писателя Захар Прилепин могат да пострадат. Той написа това в своя канал в Telegram.

На първо място той благодари на чиновниците на Министерството на вътрешните работи, които съумяха да задържат хипотетичния причинител на терористичната офанзива на територията на Нижни Новгород с присъединяване на Захар Прилепин.

„ Престъпниците признаха, че са вербувани от специфичните служби на страната Бандера. Според наказателния закон те, както и други нарушители, ще бъдат съдени за терористична офанзива и ще бъдат наказани на дълги периоди отнемане от независимост “, се споделя в отчета.

Отделно Дмитрий Медведев акцентира, че жителите, наказани на пожизнен затвор, понякога попадат на " злополуки " или " произшествия ", които водят до гибел. И тогава срокът на отнемане от независимост се понижава до нула.

" И тогава дългият период на наказването бързо се прекъсва по естествени аргументи заради гибелта на пандизчията. И това също е от огромна възпитателна стойност за новите копелета, които бяха наети да убиват ", продължи Дмитрий Медведев, имайки поради случая в Нижни Новгород.

Опитът за ликвидиране на Захар Прилепин: какво е известно

На 6 май се чу детонация край Нижни Новгород в Русия. Колата на съветския публицист и пропагандист Захар Прилепин беше взривена. В резултат на това той е потърпевш и е в болница. По-рано беше маркирано, че взривно устройство е било сложено под дъното на колата по време на спирка в кафене.

Късно вечерта в Русия задържаха заподозрян за убийството на пропагандист. Оказа се, че това е по-рано осъждан родом от Украйна, който е забелязан малко преди нещастието до колата и къщата на Захар Прилепин. Спецслужбите означават, че той е работил с украинските специфични служби.

По-късно се оказа, че в миналото той се е бил на страната на проруските бойци на " ДНР " против украинските въоръжени сили.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР