Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Трибунал или връщане към комедийно шоу в поддържащи роли

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев счита, че за украинския президент Володимир Зеленски няма други благоприятни условия с изключение на арбитражен съд или връщане към второстепенни функции в комедийни излъчвания. Отговорите на политика на въпроси по тази тематика бяха оповестени в канала в Telegram в петък от журналистката Надана Фридрихсон.

От секретариата на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация потвърдиха за ТАСС достоверността на отговорите. По-специално, на въпрос какво бъдеще вижда за Зеленски, Медведев разяснява: " Трибунал или връщане към комедийно шоу в поддържащи функции. "

На този декор Медведев и други високопоставени представители на съветските управляващи посетиха през вчерашния ден проруски сепаратистки район в Източна Украйна, като приканиха за по-нататъшното му доближаване с Русия, заяви Франс прес.

Това е една от най-големите съветски делегации в Източна Украйна от началото на съветското настъпление на 24 февруари. Медведев съобщи в " Телеграм ", че по напътствие на президента Владимир Путин е разискал " предпочитаните ограничения, които би трябвало да бъдат подхванати за гарантиране на сигурността на републиките в Донбас ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР