Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев сравни думите на Зеленски за отговорността на всички руснаци с идеите на Хитлер

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съпостави думите на украинския президент Владимир Зеленски, който предложи „ да се призове към отговорност за специфичната интервенция цялото население на Русия “, с концепциите на Адолф Хитлер.

„ Последният път, когато Адолф Хитлер се опита да приложи сходни хрумвания във връзка с цяла нация. Има ли още въпроси по отношение на природата на украинското държавно управление? “, написа в Telegram Медведев.

По-рано Зеленски изрази мнение, че западните страни би трябвало да забранят на всички руснаци да влизат на своя територия. Той изясни позицията си по следния метод: „ Най-важните наказания са затварянето на границите, тъй като руснаците лишават земя, която е непозната “. Следователно руснаците сякаш „ би трябвало да живеят в собствен личен свят, до момента в който не трансформират философията си. “

От позиция на Зеленски тази мярка би трябвало да важи даже за тези жители на Руската федерация, които напуснаха страната в символ на митинг против дейностите на управляващите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР