Заместник-председателят на Съветa за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съветa за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Докато се води война до последния украинец няма избори, има само Зеленски

Заместник-председателят на Съветa за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи в канал си в Telegram, че отлагането на президентските избори в Украйна може да се дължи на обстоятелството, че " могат да излязат нескрито нови случаи на безобразни обири и Володимир Зеленски желае да ръководи всички средства самостоятелно ", съобщи ТАСС.

" Това е всичко. Маските най-сетне паднаха. Радата анулира президентските избори. В последна сметка, до момента в който се води война до последния украинец няма избори, има Зеленски. И противоположното, изборите за него са незнаен край, тъй като има възможност:

1. Вероятна появяването на съперници, което е извънредно рисково в изискванията на неуспех на " контраофанзивата " с общия брой на жертвите.

2. Ще бъдат разкрити нови случаи на противозаконна кражба с кръв.

3. Чуждестранните спонсори ще стартират да поставят яйцата си в разнообразни кошници и ще търсят всички пари, а (той) желае да бъдат разпределени от него.

Оттук и нервността на кокаиновия смешник с отхвърли да се избере президент на страна 404.

Въпреки това има и положително, без положително. В последна сметка няма да има нито " президент " в такава " Украйна ", нито " Украйна " за подобен " президент ", написа Медведев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР