Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече
Коментари Харесай

Русия заплаши с Трета световна война

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев назова контракта за сигурност на Украйна " увод към Трета международна война ", съобщи УНИАН.

Бившият президент на Руската федерация в своя Телеграм канал заплаши НАТО и съобщи, че „ никой няма да даде гаранции на украинските нацисти “. " Киевската камарила роди план за " гаранции за сигурност ", които са увод към Третата международна война. Разбира се, никой няма да даде никакви " гаранции " на украинските нацисти ", съобщи Медведев.

" Ако помпането на киевския режим с най-опасните типове оръжия продължи, тогава рано или късно военната акция ще премине на друго равнище. Ще изчезнат забележимите граници и евентуалната предвидимост на дейностите на страните в спора. Конфликтът ще следва личен боен сюжет, привличайки към него нови участници “, написа Медведев. Това е поредна опасност от страна на Медведев към НАТО и започването на Трета международна война.

Украйна е постигнала забележителен прогрес, защото отблъсква съветските сили, само че не може да се каже дали войната е в преломен миг, съобщи в това време президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, представен от Ройтерс. Запитан дали Украйна е достигнала повратна точка в спора, Байдън сподели: " Не може да се даде отговор на този въпрос. Трудно е да се каже. Ясно е, че украинците са постигнали забележителен прогрес. Но аз мисля, че това ще бъде дълъг път ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР