Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Украйна е част от Русия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев съобщи през днешния ден по време на Световния юношески фестивал в Сочи, че Украйна е част от Русия и отхвърли опцията за договаряния с актуалното управление на Украйна, заяви Ройтерс.

Медведев съобщи, че Русия ще продължи своята така наречен „ специфична военна интервенция “, до момента в който Украйна не капитулира. Той добави, че „ историческите елементи на Русия “ би трябвало „ да се завърнат вкъщи “. Той приказва пред карта на Украйна, в която страната е без изход на море, като Русия изцяло управлява нейната източна и южна част, дружно с черноморското ѝ крайбрежие.

„ Един от някогашните ръководители на Украйна [вторият президент на страната Леонид Кучма – бел.ред.] съобщи преди време, че Украйна не е Русия. Тази идея би трябвало да изчезне вечно. Украйна сигурно е Русия “, съобщи Медведев, получавайки овации от публиката.

Той отхвърли договаряния за мир с актуалното управление на Украйна, отпред на което е президентът Володимир Зеленски, и съобщи, че едно бъдещо украинско държавно управление ще би трябвало да признае „ новата действителност на място “, в случай че желае договаряния.

Коментирайки връзките сред Запада и Изтока, Медведев, който упрекна специфичните сили и военните съветници на Съединени американски щати, че водят война против Русия, съобщи, че връзките сред Вашингтон и Москва са в най-лошото си положение от Кубинската рецесия през 1962 година

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР