Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви
Коментари Харесай

Медведев заплаши с ядрена Трета световна война, цитира Библията и Апокалипсиса

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведе в съобщи във вторник, че , оповестени по-рано денем, са " въведения към Третата международна война ".

" Разбира се, никой няма да даде никакви " гаранции " на украинските нацисти ", настоя Медведев в обява в Telegram.

По-рано кабинетът на украинския президент Володимир Зеленски разгласява рекомендациите за гаранциите за сигурност , призовавайки за Киевския контракт за сигурност, документ, който Украйна и държавите-гаранти ще подпишат за стратегическо партньорство.

" Основна група от съдружници ще поеме ясни задължения за поддръжка на въоръжените сили на Украйна , до момента в който по-широка група ще даде невоенни гаранции, построени към механизми за наказания ", споделиха от офиса на Зеленски.

Медведев съобщи, че рекомендациите към Киевския контракт за сигурност за стратегическо партньорство на Украйна и държавите-гаранти ще доведат Запада до война с Русия
 Русия няма да активизира нови сили за военната акция в Украйна
Русия няма да активизира нови сили за военната акция в Украйна

Това решение идва дни след контраофанзивата на Украйна в Харковска област

" Ако тези малоумници продължат необузданото напомпване на киевския режим с най-опасните типове оръжия, тогава рано или късно военната акция ще премине на друго равнище , ще загуби забележими граници и евентуална предвидимост на дейностите на страните в спора. Той ще върви по личен боен сюжет, включвайки нови участници в него. Винаги е било по този начин ", сподели той.

Медведев цитира Библията, по-специално Откровението на Йоан Богослов, което разказва Апокалипсиса .

" И тогава западните страни няма да могат да седят в чистите си къщи и жилища, смеейки се на това по какъв начин деликатно отслабват Русия с несъответствуващи ръце. Всичко ще пламне към тях. Техните хора ще овладеят тъгата напълно. Земята им безусловно ще изгори и бетонът ще се стопи . Ние също ще пострадаме. Ще бъде доста, доста неприятно за всички. Защото е казано: " От тези три язви, от огъня, дима и сярата, които излязоха от устата им, една трета част от хората умряха " (Откр. 9:18) ", написа той.
 Снимка 587446
Източник:
 Медведев: Русия може да изиска цялостна капитулация на Украйна
Медведев: Русия може да изиска цялостна капитулация на Украйна

Сегашните съветски претенции били " загрявка за деца "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР