Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира
Коментари Харесай

Медведев обяви, че терористите в Киев ще бъдат наказани, последваха взривове в украинската столица

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разяснява детонацията, разрушила част от Кримския мост, като съобщи, че диверсията е осъществена от управляващите в Киев и отговорът на Русия може да бъде единствено наказване на терористите.

" Подбудител и причинител на закононарушението е несъстоялата се страна Украйна. Това е терористичен акт и бойкот, осъществен от незаконния режим в Киев. Няма никакво подозрение, а и не е имало. Всички отчети и изводи са направени. Отговорът на Русия на това закононарушение може да бъде единствено директното заличаване на терористите. По метода, който е признато по света. Гражданите на Русия го чакат ", съобщи Дмитрий Медведев в изявление.

Междувременно тази заран бе обявено за многочислени детонации в центъра на Киев. Ударите бяха доказани от кмета на украинската столица Виталий Кличко.

По думите на Кличко в Шевченковския регион на Киев и имало четири и пет гърмежа, има починали, на фотоси от украинската столица се виждат горящи коли.

Бомбардировки в Киев не е имало от няколко месеца.

Ракетни офанзиви и детонации е имало и в Днепър, оповестяват украинските медии.

За първи път от февруари (точно преди началото на военните дейности в Украйна) през днешния ден ще се организира съвещание на Съвета за сигурност на Руската федерация с присъединяване на президента Владимир Путин.

Появи се информация, че ще има както нови кадрови решения (в допълнение към неотдавнашното назначение на военачалник Суровикин за командващ съветските сили), по този начин и известна промяна в провеждането на бойните дейности, като се вземе поради настъплението на киевските войски, анексирането на нови райони от Руската федерация, както и гърмежа на Кримския мост. Редица съветски специалисти считат, че последното деяние на Киев е минало " алените линии " в спора.

Според представителя на Кремъл Дмитрий Песков тематиките на съвещанието към този момент остават в загадка. Трябва да се означи, че последният Съвет за сигурност се организира на 21 февруари. Тогава Путин разгласи независимостта на ДНР и ЛНР.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР