Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев каза

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев каза
Коментари Харесай

Медведев: Ядреният щит на Русия предотвратява Третата световна война

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев сподели във вторник, че съветският " нуклеарен щит " оказва помощ за " усмиряване на тези, които се пробват да тласкат към Трета международна война ", оповестява ТАСС.

Медведев също по този начин съобщи, че нуклеарните оръжия на Русия са " обезпечава нашата самостоятелност за доста години " .

Медведев се базира на тези страни, които " заеха намерено враждебна позиция " към Москва и употребяват русофобска изразителност. " Ясно е, че в този случай, несъмнено, би трябвало да помним за нашите благоприятни условия ".

Медведев не навлиза в детайлности по какъв начин и по какви критерии се вземат решенията в тази област. " Основното е, нашите съперници не би трябвало да не помнят за това . И, несъмнено, Русия следва споразуменията, реализирани на интернационално равнище и залегнали в основни съглашения, основни документи ".

Позицията на Москва по този въпрос остава непроменена: тя се застъпва за потреблението на нуклеарната сила и други модерни технологии и решения за мирни, градивни цели . " Живеем в свят на нововъведения и нашата задача е да реализираме постоянен и убеден прогрес в развиването на страната и да намерим нови основни решения в най-важните промишлености ".

По-рано той предизвести, че всеки спор сред Русия и НАТО може да прерасне в " пълноценна нуклеарна война ".
 Медведев вижда все по-голям късмет за нуклеарна война сред Русия и НАТО
Медведев вижда все по-голям късмет за нуклеарна война сред Русия и НАТО

Западът трябвало да " престане да лъже себе си и другите "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР