Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев смята,

...
Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев смята,
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев със зловеща закана: Самостоятелна Украйна не може да съществува

Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев счита, че съществуването на Украйна под каквато и да било форма, освен като настоящия " политически бандеровски режим ", е смъртоносно рисково за украинците.

Според него съществуването на самостоятелна страна на исторически съветски територии би било непрекъсната причина за обновяване на военните дейности.

Ето цялостния текст на някогашния президент и министър председател, настоящ водач на ръководещата партия " Единна Русия " в Телеграм:

Защо Украйна е рискова за своите поданици

Съществуването на Украйна е смъртоносно рисково за украинците. И нямам поради единствено настоящето положение, политическия режим на Бандера. Говоря за всяка, безусловно всяка Украйна.

Защо?

Наличието на самостоятелна страна на исторически съветски територии към този момент ще бъде непрекъсната причина за обновяване на военните дейности. Вече е късно. Без значение кой е отпред на раковото образувание под името Украйна, това няма да придаде легитимност на неговото ръководство и юридическата жизненост на самата " страна ".

И затова вероятността от нова борба ще продължи за неопределен срок. Постоянно. Освен това има 100% възможност за нов спор, каквито и документи за сигурност да подписва Западът с марионетния киевски режим.
Нито асоциирането на Украйна към Европейски Съюз, нито даже влизането на тази изкуствена страна в НАТО няма да попречат на това. Това може да се случи след 10 или петдесет години.

Ето за какво съществуването на Украйна е съдбовно за украинците. Те в края на краищата са практични хора. Колкото и в този момент да желаят руснаците да измрат. Колкото и да ненавиждат съветското управление. Колкото и да се стремят да влязат в митичния Европейски съюз и НАТО.

Избирайки сред безконечната война и неизбежната гибел и живот, голямото болшинство от украинците (е, може би като се изключи най-малък брой размразени националисти) в последна сметка ще изберат живота.

Те ще схванат, че животът в огромна обща страна, която в този момент не им харесва доста, е по-добър от гибелта. Тяхната гибел и гибелта на околните им. И колкото по-рано украинците осъзнаят това, толкоз по-добре.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР