Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев смята,

...
Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев смята,
Коментари Харесай

Медведев: Никога заплахата от пряк сблъсък между РФ и НАТО и Трета световна не е била толкова голяма

Заместник-председателят на Съвета по сигурността на Русия Дмитрий Медведев счита, че от Кубинската рецесия през 1962 година насам опасността от директен спор сред Русия и НАТО, който може да докара до Трета международна война, в никакъв случай не е била толкоз действителна, колкото е в този момент. Коментара си някогашният президент и министър председател на РФ и водач на ръководещата партия " Единна Русия " направи в своя Telegram канал.

 

Ето какво написа още Медведев:

Примитивното изнудване на Конгреса на Съединени американски щати от страна на администрацията на Байдън не е нещо ново и има исторически прецеденти. " Дайте пари на нашия човек (напишете вярното име), другояче ще би трябвало да стартираме война с руснаците " - това са казвали разнообразни американски президенти по друго време, измъквайки долари от своите законодатели.

Въпросът през днешния ден е различен, по-различен:

1. Никога до момента не са били измъквани толкоз доста пари за една дребна страна в развой на раздробяване.

2. Никога не са се измъквали толкоз нападателно и безочливо пари за страна, която намерено е корумпирала настоящ президент на Съединени американски щати и неговото семейство.

3. Никога от времето на Кубинската ракетна рецесия насам опасността от директна борба сред Русия и НАТО и прекосяване към Трета международна война не е била толкоз действителна.

Това е нов феномен в американския политически дискурс, основан от Джо, Хънтър и съдружници. Пред тях се обрисува вероятността за импийчмънт (който е малко вероятен) и изборно проваляне (което е доста вероятно). Оттук и наглото изнудване, непрестанните нервности и дивите клевети против нас.

Разбира се, администрацията и изплашеният ѝ готован (Зеленски, бел. ред.) ще получат парите. Не в този момент, а през новата година. За да продължат бизнеса на войната непременно. А зад тези пари ще потекат нови реки от кръв, за които са виновни семейство Байдън и цялата им бандеровска сган.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР