Заместник-председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов коментира

...
Заместник-председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов коментира
Коментари Харесай

Руски сенатор: САЩ смъмриха публично Радев, който имаше неблагоразумието да признае реалностите

Заместник-председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов разяснява събитията към изявлението на българския президент Румен Радев, че Крим сега е под контрола на Русия, предава ТАСС. По думите му, това е епизод от интернационалния дневен ред, който е заслужен за споменаване в един ред с оповестените от държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен нови американски наказания против газопровода „ Северен поток 2 “.

„ Съединени американски щати обществено смъмриха определения президент на България, който имаше неблагоразумието да признае действителностите – Крим де факто принадлежи на Русия. Вашингтон бързо обясни основите на „ партийната дисциплинираност “ за близкия кръг от съдружници на Съединени американски щати “, съобщи заместник-председателят на Съвета на федерацията.

„ Когато това се случи в границите на една страна, Съединени американски щати го назовават тирания. Но когато такава процедура бъде наложена на целия свят, това се смята за „ демократичен международен ред... “, добави още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР