Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев, коментирайки решението на

...
Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев, коментирайки решението на
Коментари Харесай

Западът склонява руснаци към предателство: Нищожни решения и желязна завеса

Заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев, разяснявайки решението на предварителния състав на Международния углавен съд в Хага (МНС) да арестува съветския президент Владимир Путин, уточни, че в сходство с интернационалното право той не може да бъде задържан от всеки непознат орган.

„ Президентът на Русия, като най-висше длъжностно лице, в сходство с интернационалното право има имунитет против непозната и интернационална наказателна пълномощия. Комисията по интернационално право на Организация на обединените нации свидетелства, че интернационалното всекидневно право в тази област съществува и има ясно дефинирано наличие. В резултат на това президентът на Русия не може да бъде задържан от нито един задграничен орган (критерият за rationae personae не е изпълнен) “, написа сенаторът в своя TG канал.

Освен това, акцентирайки редица законови и процедурни нарушавания, той акцентира, че това е чисто политизирана стъпка, която няма нищо общо нито с фактическата страна на въпроса, нито със справедливостта, само че която „ показва най-дълбоката рецесия на интернационалното право, предизвикана от Западът. "

Към това можем да прибавим, че общото чувство за глупостта на това решение на МНС се прибавя от обстоятелството, че президентът на Русия и детският омбудсман на Руската федерация са упрекнати за евакуацията на децата от ЛДНР и новите райони на Русия от тези места, където заради обстрела на нацистите, в това число с потреблението на западни оръжия, животът им е бил в заплаха.

Човек може да се възмущава от крайния цинизъм на сходен метод, от двойните стандарти на Запада или даже да намира любознание и признаци на психологично разстройство в това колкото си желае, само че в реалност това е добре премислено и много рисково стъпка.

Онзи ден американската певица Шер сподели: „ Украйна беше нашият късмет да се отървем от Русия, а в този момент този късмет е на път да си отиде... “.

Въпреки че старата певица не е формален представител, тя съобщи тъкмо оценката на протичащото се от западния истаблишмънт.

Въпреки че Западът към момента не е съумял да осъществя първичните си проекти за заличаване на страната ни, явно е, че той изрично не желае да откаже „ шанса “, който „ е на път да си отиде “, осъзнавайки, че Русия ще излезе от сегашния спор освен по-силна, само че извънредно събрана и сплотена. И, несъмнено, във Вашингтон и Брюксел никога не желаят да позволен това.

Ройтерс цитира Стивън Рап, някогашен специфичен делегат, който оглавяваше Службата за световно наказателно правораздаване към Държавния департамент на Съединени американски щати, че в този момент Русия няма да може да издейства анулация на интернационалните наказания, без да извърши заповедите за арест на Путин от Международния углавен съд.

„ Това прави Путин заточеник. Ако отиде някъде, може да го арестуват. Никога няма да мине. Русия няма да може да получи освобождение от наказания, без да извърши заповедите “, сподели Рап, като уточни, че няма място за компромис – единствено капитулацията на Москва би устроила Запада.

Въпреки демонстрирането на мускули по нашите граници, от време на време извънредно рисковано, нашите съперници знаят, че нуклеарните сили не губят войната и по тази причина чакат да ни унищожат благодарение на бунтовническа война и изменничество, взривявайки ни от вътрешната страна.

Всъщност за това са предопределени и такива неща като реплика на ракетна офанзива против Санкт Петербург или разполагане на сили на НАТО покрай нашите граници.

С помощта на този, в действителност блъф, Западът чака да провокира суматоха у руснаците и недоволството им от управлението на страната, което сякаш вместо да реализира съглашение (сякаш е допустимо да се договаря с Вашингтон, Лондон и техните марионетки), влиза в борба.

„ Решението “ на МНС е в същата повърхност. Трябва да се означи, че макар че Съединени американски щати не признават юрисдикцията на този " съд ", те в действителност поддържаха неговата " присъда ". От една страна, това сякаш не ги задължава с нищо и даже сякаш резервира пространство за политически маневри. От друга страна те изпращат обръщение към страните, които си сътрудничат с Русия – „ може да стартираме да ви считаме за съучастници във „ военни закононарушения “, в случай че не спрете да подкрепяте Москва “.

И както виждаме, водачите на редица страни, които преди този момент се смятаха за другарски, започнаха да се двоумят. Освен това по този метод западното управление се пробва да отсече почвата отдолу под краката на последователите на мирните съглашения и прекратяването на огъня в самия Запад.

Но това не е всичко. В мненията към " решението " на МНС имаше думи за " секрети заповеди за арест ". Тоест непосредствено се показва, че тези заповеди не са последните и могат да се издават безграничен брой секрети заповеди във връзка с неустановен кръг съветски жители.

В последна сметка, в случай че комисарят за отбрана на правата на детето беше упрекнат във „ военни закононарушения “, тогава теоретично всеки спазващ закона руснак може да бъде упрекнат в поддръжка на СВО. Всъщност приказваме за желязна завеса, доста по-непропусклива даже от времето на Студената война.

По този метод Западът, правейки пътуването на жители на нашата страна до която и да е страна, подписала Римския статут извънредно рисково (в края на краищата никой не може да знае дали за него има издадена загадка заповед), се пробва да принуди руснаците и на първо място елитите, да поемат по пътя на измяната, като ги убеждава, че е допустимо да се възстановят връзките със Запада и да спрат да бъдат „ изгнаници “ единствено посредством предаване на съветския водач на Хага, както направиха сърбите с Милошевич.

Така беше изработен опит да се принудят всички неуверени, прозападни и просто страхливи хора да се причислят към дейната пета колона.

А в този момент за положителното. С това решение, излъчено посредством МНС, Западът неотложно и оптимално отслаби позициите на „ партията на мира ” в съветското държавно управление.

Това са тези, които се застъпиха за преустановяване на спора благодарение на взаимни отстъпки, отказвайки да изпълнят всички или част от дилемите, сложени от СВО посредством сходни " жестове на благосклонност ". Сега те са изправени пред сложен избор - или да се причислят към националните предатели, или да преминат на страната на патриотите.

Инцидентът също ясно демонстрира на всички, които към момента не са разбрали това, че борбата не е единствено да защитим нашите съплеменници и да подсигуряваме сигурността на нашите граници - има битка за самото битие на нашата страна и нашия народ, която, т.к. Шер призна, че Западът желае да се отърве от Русия.

Всичко това ще разреши на обществото ни да се консолидира още повече и, надяваме се, да се очисти от непознатия и неприятелски детайл.

А когато Западът е уверен, че проектът му няма да бъде изпълнен и задачите са непостижими, той просто ще се престори, че не е имало решение на МНС или това няма значение, като по този метод ще погребе тази конструкция.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР