Заместник-председателят на руското правителство, ръководителят на Министерството на промишлеността и

...
Заместник-председателят на руското правителство, ръководителят на Министерството на промишлеността и
Коментари Харесай

Адвокатите в Русия молят да не ги мобилизират

Заместник-председателят на съветското държавно управление, ръководителят на Министерството на индустрията и търговията Денис Мантуров беше помолен да даде пролонгация против частичната готовност на още категория жители, написа Известия. С такава молба към него се обърна президентът на Съюза на юристите на Русия (САР) Игор Трунов. Според него изпращането на юристи в зоната на " специфичната интервенция " в Украйна не си коства . Т ой съпостави изпращането на висококвалифицирани юристи на предната линия със забиване на пирони с микроскоп. Трунов предложи юристите да преминат различна работа, с цел да се укрепи върховенството на закона в новите райони.



Председателят на ДАБ изясни, че адресираният до Мантуров документ е изпратен както по електронна, по този начин и по елементарна поща. Той също по този начин напомни, че чиновници на Федералната камара на юристите на Русия преди този момент са се занимавали с въпроса за вероятното даване на пролонгация.

" Колегите изпратиха тъжби до Министерството на правораздаването, а представители на Московската камара до кмета на Москва Сергей Собянин и ръководителя на Московската градска дума Алексей Шапошников ", сподели Трунов. По думите му им е предложено да пишат на господин Мантуров, който управлява комисията по отсрочките.

Преди това Асоциацията на самостоятелните аптеки се обърна към ръководителя на Министерството на защитата Сергей Шойгу за закъснение или пролонгация на мобилизацията на фармацевтите.

В Русия е оповестена частична готовност от 21 септември.

Източник: ФАКТИ / " Известия "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР