Заместник-председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки остро

...
Заместник-председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки остро
Коментари Харесай

Марешки: Циганите от Войводиново гласуват на Каракачанов и ВМРО

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки остро разкритикува позициите на вицепремиера Красимир Каракачанов за случая с пребития боен в село Войводиново, Формацията ще изиска изрично оставката на Каракачанов

Според Марешки в качеството си на вицепремиер по сигурността Каракачанов трябвало от дълго време да е наредил премахването на противозаконните постройки в гетото във Войводиново. Но по думите му това са гласоподаватели на Вътрешна македонска революционна организация, а Каракачанов самичък ги е заселвал там, с цел да гласоподават за партията му. Той изиска да се ревизира секция по секция за кого са дали своят вот в махалата.

Лидерът на "Воля " дефинира изявленията на Каракачанов като нагли и безидейни. За българската войска щяло да е най-добре Каракачанов да си отиде допустимо най-бързо, счита Марешки.

Той напомни позицията си, че покупката на нови изтребители е ненужна. "Естествено, до момента в който нямаме опазване на здравето, обучение, демографска политика, сигурност, не ни трябват тези непотребни неща ", сподели заместник-председателят на Народното събрание и добави, че нямало от кого да се пазим с такива летални машини. Не ни било нужно и Министерство на защитата като цяло.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР