Заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ПП Български

...
Заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ПП Български
Коментари Харесай

Прочетете това! Заместник-председателят на НС Надежда Самарджиева избухна с остър пост в мрежата заради последните събития в Северна Македония

Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от Политическа партия „ Български напредък “ Надежда Самарджиева, която през днешния ден в един от най светлия български празник, Св. Климент Охридски “, участва като част от формалната българска делегация на откриването на новата постройка на Българския културно-информационен център в Скопие, избухна с изострен пост във Facebook след церемонията.
Самарджиева, която е банскалийка, родом от Добринище и е определена от 1 МИР – Благоевград, разгласява прочувствено послание в обществената мрежа във връзка последните събития в Северна Македония, свързани с следващите провокации и обострянето на двустранните връзки сред двете страни.
Своят пост във Facebook тя озаглави „ Моята молитва “, като прикани народите на България и Северна Македония да не позволяват недоброжелатели, които да прокарват червени разграничителни линии сред тях и да ескалират напрежението сред двата приятелски народа.
Припомняме, че формалната гала в Скопие мина при засилено полицейско наличие след вчерашната пукотевица против българския клуб Охрид. Новата постройка бе публично открита от министрите на културата на България и Северна Македония, като участваха и представители на българската общественост в Северна Македония и на десетки македонски медии.
Публикуваме позицията на Надежда Самарджийска без редакторска интервенция:
Моята молитва
Братя и сестри,
ЗАЩО?! ЗАЩО?! ЗАЩО?
Защо една кръв, едно семейство, един жанр я докараха до тук? Защо една тънка алена линия, прекарана по парче хартия на хиляди километри, раздели дете от майка и татко, брат от брата и сестра? Защо неналичието на една писмен знак в набора на пишеща машина вля толкоз неприязън, ненавист и отрова във вените на общия ни обединен организъм?
Тези въпроси си ги задавам аз, ТАЗИ, на която РОДЪТ е отсам, кръвта във вените ми същата като тази на предците ни и е пропила всяка педя нещастна земя от Рая?
Divide et Impera – Разделяй и владей! Разкъсвай и консумирай! Това е, което Великите сили приложиха към нас. Изконсумираха ни като парче месо, като резен самун, като бутилка отлежало вино. Срещу заричане за трохите и остатъците на плътта и кръвта ни в нашия жанр, се откриха канибали – и от двете страни на тънката алена линия. Намериха се прислужници, РОДООТСТЪПНИЦИ, които в името на тези подаяния от софрата на „ ВЕЛИКИТЕ “, продадоха Род, Родина и семейство. ПРОДАДОХА МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО, С КОЕТО СА ОТКЪРМЕНИ И ОТГЛЕДАНИ!
Заради келепира, облагата и всички земни богатства продадоха душата си и станаха ортаци на дявола единствено и единствено да са под трапезата, да са до остатъците, до помията на „ ВЕЛИКИТЕ “.
Братя и сестри,
Обръщам се към вас – моите братя и сестри, от двете страни на линията, наречена граница: Докога ще разрешаваме? Докога ще им разрешаваме да ни употребяват и използват?
Дошло е време ние, същинските поданици и стопани на тази земя, да пратим цялата тая сган там, където й е мястото – на бунището на историята!
Дошло е време на обединяване, на единство, време за събиране на родове, фамилии, братя и сестри!
Времето и познанието са извънреден прерогатив на Бога и на нас, простосмъртните не ни е обещано да влияем на тях. Не знам дали имаме секунда, минута, час, ден или години? Знам единствено, че Бог ни дава следващата опция, късмет да изтрием тази ТЪНКА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ, разделяща ни от живота и гибелта, разделяща ни от БЪДЕЩЕ И НЕ!
Братя и сестри,
За да имаме бъдеще, с цел да има на кого да оставим това парче от Рая, РАЗДЕЛИТЕЛНИТЕ ЛИНИИ СА ЗАБРАНЕНИ!!!
На всеки, който ви покаже разграничителна линия, задайте въпрос:
Quid prodest – Кому е преференциално? Колко са ти дали от остатъците, с цел да ми приказваш за разграничителни линии? Какъв ангажимент към кого си поел, с цел да ни сепарираш и вливаш тази отрова?
Повтарям:
ВСЕКИ, КОЙТО И ДА Е, ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЛИНИЯТА И Я ЗАЩИТАВА, Е РОДООСТЪПНИК!!! ВСЕКИ!!!
Защо ви споделям всичко това?
Защото: „ …. дете майка оставя. МАЙКА ДЕТЕ НИКОГА! “
Аз съм майка и като такава със сърце и душа, на колене ви апелирам:
СПРЕТЕ БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА!!!
В името на Гоце Делчев и Яне Сандански, в името на СИНА МИ И СИНОВЕТЕ НА НАШАТА ЗЕМЯ!
ДА СПРЕМ ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР