Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на Воля Веселин Марешки

...
Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки и Воля с коментар за ситуацията в Габрово - всичко било скалъпено

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на " Воля " Веселин Марешки показа своето мнение за протичащото се в Габрово. Според него, всичко е скалъпено и режисирано, оповестява " Пик ".

``
реклама

" Виждаме седемминутна тежка борба и побой и след това видяхме набития с една лека цепка. Там има много превзетост. Поведението на младежа по-късно е второто нещо. Третото нещо е неподготвеността на силовите структури на вицепремиера Каракачанов. Реакцията беше обективна. Може да се подпали страната, в този момент се чудят по какъв начин да потушат пожара ", съзря скрит план Марешки.

" Не можем да кажем кой е кукловодът, само че виждаме кой се възползва ", добави той.

" Ако Българска социалистическа партия бие с малко не мисля, че това е нещо, което би бутнало страната в някакъв безпорядък. Ако Българска социалистическа партия има повече европейски представители от ГЕРБ съгласно мен няма кой да избави това държавно управление ", захапа ръководещата коалиция аптекарският необут.

" Политическите измамници Бареков и Джамбазки са подкрепили Истанбулската спогодба. Ние, като вярващи хора и възпитани в обичайните полезности на българското семейство имаме вяра, че половете са единствено два - мъж и жена. Ние няма да допуснем продажници и депутати безбожници да попаднат в Екологичен потенциал и да работят против България ", закани се Марешки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР