Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов

...
Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов
Коментари Харесай

Валери Симеонов не е съгласен с бързото отпускане на мерките

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов не е склонен със скоростното освобождение на ограниченията за ограничение болестта от ковид.

В утринния блок на Българска национална телевизия той прави оценка действителността от болестта с ковид и не е склонен с бързото отваряне на детските градини. Симеонов е песимистичен за бързото отхлабване на ограниченията, " тъй като досега хората от Националния действен щаб ни прекарали през пустинята на страха и отчаянието, а в този момент бързат да анулират ограниченията ".

Има доста огромен риск с отварянето на детските градини и отпадането на ограниченията, уповавам се да бъдат задоволително добре премислени. Ако някое дете е притежател на вируса, не знам какво ще стане в фамилиите им, уточни Симеонов.

Лидерът на НФСБ е на мнение, че Оперативния щаб не е привършен, тъй като взел навременни ограничения за ограничение на болестта от ковид.

По отношение на пониженото Данък добавена стойност на 9% за туризма Валери Симеонов разяснява, че страната дължи избран поклон и дейности браншът стремително да работи и да компенсира загубите. Според него не би трябвало да се влиза във въртележката за това кои компании ще попаднат в сивата стопанска система, тъй като на всички места ги имало.

По думите на водача на НФСБ единствено един отрасъл бил унищожен с решенията на министъра на опазването на здравето - този на ресторантьорите и заведенията. В естествен разговор изпълнителната власт намира верните решения, посочи Симеонов.

Във връзка с концепцията на финансовото министерство да бъде основана държавна петролна бензиностанция, Симеонов съобщи, че има желязна логичност, тъй като всички ние сме пострадали от високите цени на горивата.

В България работят други неикономически и непазарни цени на горивата. Трудно се открива картелът, само че несъмнено го има. Има прекомерно огромна облага и 80% от данъчните хранилища се държат на името на Валентин Златев, счита той. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР