Заместник - председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов заяви

...
Заместник - председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов заяви
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Подкрепяме мораториума, ще разберете скоро правим ли кабинет

Заместник - ръководителят на " ИТН " Тошко Йорданов съобщи от парламентарната естрада, че групата на партията в Народното събрание ще поддържа мораториума, импортиран от " Изправи се! Мутри вън! ".

Предложението касае решения за концесии и назначения, осъществени от държавното управление в оставка.

" А дали ще създадем кабинет или не, ще разберете напълно скоро ", обърна се Йорданов към залата.

Днес от ГЕРБ-СДС ще беседват с " ИТН " за възможна поддръжка за кабинета " Митов ".

По - рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна, Йордан Цонев от Движение за права и свободи, че е лобирал за поддръжка на мораториума против концесии.

Йордан Цонев ме помоли: Оттегли си предлагането /б.р. за мораториума/ и ще те подкрепим след седмица, тъй като има няколко публични поръчки и концесии. Казах му: Кой си ти, та да казваш какво да прави парламентарната група на Българска социалистическа партия.

Това разгласи водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Не съм произнасял такива думи. Най-малкото не бих си разрешил да ги кажа на Корнелия Нинова. Не съм сюрпризиран от думите ѝ. Не е единствено моя оценката за това, което се случва там. Хората дадоха оценка за тяхната партия и техния водач. Това репликира депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР