Заместник-председателят на гръмотевичните тори Лий Андерсън нанесе удар с чук

...
Заместник-председателят на гръмотевичните тори Лий Андерсън нанесе удар с чук
Коментари Харесай

Заместник-председателят на торите Лий Андерсън казва, че ще се присъедини към бунтовниците за Руанда в удар с чук срещу Риши Сунак

Заместник-председателят на гръмотевичните тори Лий Андерсън нанесе удар с чук върху престижа на Риши Сунак, като сподели, че ще поддържа бунтовническите депутати за Руанда.

Консерваторът в тежка категория разруши редиците на държавното управление, като се причисли към над 50 задната пейка, настояващи за промени, до момента в който министър председателят се приготвя за решаваща борба. Г-н Сунак е изправен пред съпротива от всички страни на своя противоречив законопроект за сигурността на Руанда, който е на ръба да въвлече партията в революция.

Наглият господин Андерсън удостовери, че е подписал ремонти от хардлайнерите сър Бил Кеш и Робърт Дженрик споделя, че водещото законодателство на премиера би трябвало да бъде подсилено. Той се причислява към десничари, в това число Суела Брейвърман, Лиз Тръс и сър Иън Дънкан Смит, призоваващи за унищожаване на правните гаранции, защитаващи търсещите леговище.

Г-н Андерсън разгласява в Twitter: „ Законопроектът за Руанда. Подписах Поправките на Cash & Jenrick. Ще гл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР