Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че е изненадан от

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че е изненадан от
Коментари Харесай

ГЕРБ изненадани от идеята на Марешки да напуснем НАТО

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че е сюрпризиран от концепцията на водача на партия „ Воля “ Веселин Марешки за осъществяване на референдум за излизане на страната ни от НАТО. Пред публицисти в Народното събрание Цветанов позволи, че позицията на Марешки e провокирана от присъединяване му в политическия конгрес, домакинстван от френския Национален фронт на Марин Льо Пен.

" Тази тематика в никакъв случай не е чувана като позиция от страна на " Воля " и ще поговорим с господин Марешки по тези неща, тъй като тук би трябвало да бъдем безапелационни и доста ясни - България няма по какъв начин да стартира каквато и да е процедура за излизане от НАТО, тъй като НАТО е част от националната сигурност ", съобщи Цветан Цветанов, представен от БНР.

Според водача на " Воля " обаче НАТО на процедура нищо не ни дава, а ни ограбва и по тази причина трябвало да се организира референдум за излизане на страната от организацията.

Николай Александров от „ Обединени патриоти “, народен представител от партия „ Атака “ напомни, че това е концепция на партията на Волен Сидеров и изрази кардиналната си позиция, че подобен референдум е бил нужен преди участието ни в НАТО.

Лаконични в мненията си се оказаха от Българска социалистическа партия. Лидерът на социалистите Корнелия Нинова изясни, че Марешки изрича сходна позиция, " тъй като е двуличник ".
Според военния министър Красимир Каракачанов, изказванията на водача на " ВОЛА " за излизане от НАТО са " на ниска цена популизъм за повдигане малко на завехналия си рейтинг.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР