Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вече е член на Управителния

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вече е член на Управителния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов влезе в Управителния съвет на Европол

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов към този момент е член на Управителния съвет на Европол. Там той ще съставлява Съвместната група за парламентарен надзор на Агенцията. Изборът на Цветанов на тази позиция беше изработен с цялостен консенсус от делегациите на всички национални парламенти и Европейския парламент.

Кандитатурата на Цветанов за член на УС на Агенцията беше издигната от Австрия и аргументирана с опита му като вътрешен министър и работата му с Европол.
Кристиян Бухман, ръководител на Комисията по европейски въпроси в австрийския парламент: Това е доста значимо за парламентарното измерение на Европол и ето за какво австрийската делегация избра господин Цветанов за член на този съвет.Манфред Вебер, ръководител на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал: Страхотно е подобен специалист като Цветан Цветанов да бъде представител на групата за наблюдаване на Европол. Това е голяма отговорност - да се свърже политическият метод с Европол като организация.
За избора на Цветан Цветанов е натежал и обстоятелството, че той към този момент е взел участие в работата на Управителния съвет на Европол.
Катрин де Бол, Изпълнителен шеф на Европол: Той постоянно е подкрепял нашата организация, а неговият принос оказва помощ за развиването на полицейското съдействие в Европа. Смятам, че ние, в правоналагащата общественост, можем да разчитаме на на него. Той е и наш другар.Прит Паркна, Председател на УС на Европол: Високо правя оценка съдействието на господин Цветанов, който е посочил, че е доста предан на работата с Европол, демонстрира го и с работата си в Народното събрание. И аз доста се надявам, че Управителният съвет на Европол ще намерим добър метод за съдействие със Съвместната група за парламентарен надзор, чийто представител е господин Цветанов.
Мандатът на Цветанов в Управителния съвет на Европол стартира незабавно.
 България е измежду най-хубавите сътрудници на Съединени американски щати и Европол в битката с опиатите България е измежду най-хубавите сътрудници на Съединени американски щати и Европол в битката с опиатите
България е измежду най-хубавите сътрудници на Съединени американски щати и Европол в битката против разпространяването на наркотични субстанции. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР