Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се сдоби с нов луксозен

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се сдоби с нов луксозен
Коментари Харесай

7-ият апартамент на Цветанов: цял етаж в луксозна сграда с ВИП асансьор

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се снабди с нов първокласен парцел. Новата му облага е апартамент, заемащ цялостен етаж в една от най-луксозните здания в София, ситуирана в столичния квартал " Изток ".
Към първокласното жилище има и ВИП асансьор, който ще води Цветанов и фамилията му от персоналния им (двоен) гараж в постройката непосредствено в дома им.

Новият парцел на парпаментарния водач на ГЕРБ е с повърхност от 240 кв. м и се намира на последния етаж в наградената жилищна " Сграда на годината " през 2017 година Към недвижимата благосъстоятелност се включва и ВИП асаньорът, с която общата ѝ повърхност става малко над 315 кв. м.
Вторият човек в ГЕРБ е придобил първокласния парцел през 2018 година, разменяйки го против 2 от своите остарели жилища, доплащайки 100 000 лева Той несъмнено може да удовлетворен от договорката, защото първокласното жилище му излиза по към 630 евро на кв. м в постройка, в която цените стартират от 2600 евро на кв. м, демонстрират документи, с които разполага " Свободна Европа ".

Причината: парцелът е спазарен на данъчна оценка, която е фрапантно по-ниска от пазарната. Строителят на постройката нормално продава сходни парцели на цени, достигащи до 3000 евро за кв. м. Предвид растящия в последните години заможен пазар, сумата може да скочи и до 3500 евро за кв. м.
Според калкулации на " Свободна Европа " апартаментът на Цветанов би трябвало да коства минумум 831 600 евро (или 1 626 468 лева). Но защото парцелът на някогашния вътрешен министър е излязъл под скромните 400 000 лв., това значи разлика от цели 1 200 000 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР