Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира във Фейсбук думите на

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира във Фейсбук думите на
Коментари Харесай

Цветанов към Нинова: Защо не реагирахте така при други случаи?

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява във Facebook думите на Корнелия Нинова. " Бенчев обаче е определен с листата на Българска социалистическа партия и тъкмо Българска социалистическа партия издига кандидатурата му за заместник-председател на локалния парламент ", написа Цветанов. И пита за какво Корнелия Нинова не е реагирала по този начин при други случаи.

Първо Нинова и Българска социалистическа партия се разграничиха от зам.-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев и желаеха той да напусне поста си. Нинова акцентира, че този случай е облик на икономическо-политическа престъпна заварка на ползи и пари, и ослепителен образец за модела на прехода. Тя добави: " няма наши, няма ваши. На този модел би трябвало да се постави край ".
Цветанов показва случая с депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, упрекнат за пазаруване на гласове и ареста на брата на депутата Георги Стоилов за присъединяване в незаконна група за изнудване. Споменава изявления на Валери Жаблянов и Таско Ерменков, когато тя не е реагирала по този начин.

Цветанов упреква Нинова в двойни стандарти. В умозаключение ръководителят на ПГ на ГЕРБ написа: " Остава да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът дефинитивно и в действителност да откъсне опашката си! "

„ Днес всички видяхме каква беше позицията на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за арестувания дружно с Митьо " Очите " зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев. Бенчев обаче е определен с листата на Българска социалистическа партия и тъкмо Българска социалистическа партия издига кандидатурата му за зам.-председател на локалния парламент. Освен това е забавно за какво сходна позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова липсваше, когато българската прокуратура публично повдигна обвиняване на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, беше свален имунитетът му и стартира следствие против него за пазаруване на гласове. Не видяхме сходни решителни ограничения от Нинова и когато братът на русенския депутат от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия, беше задържан за присъединяване в незаконна група за изнудване. Защо когато някогашният ръководител на Народното събрание Валери Жаблянов назова Народния съд " належащо правораздаване " още веднъж " чухме " оглушителното безмълвие на Корнелия Нинова? Това значи ли, че тя се припознава в казаното от него? Светкавична реакция нямаше и откакто най-безотговорно депутатът Таско Ерменков си разреши да се заиграе със страховете на съвсем двумилионна София, казвайки на жителите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков назова идиоти страните от Европейски Съюз и Съединени американски щати в коментар на изборните резултати в Крим. Във всичките тези случай ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова гузно мълчеше. Въпросите към нея обаче тежат със същата мощ, когато Нинова ползва двойни стандарти. Да се надяваме обаче, че към този момент е пристигнал моментът за по този начин нужното пречистване на алените редици, тъй като когато претендираш за опция или за нова " Визия за България ", е нужно да имаш " очи ", с цел да я видиш. Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът дефинитивно и в действителност да откъсне опашката си! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР