Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще посети област Видин

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ще посети област Видин на 15 май 2018 година (вторник).

Това оповестиха от партията.

Той ще бъде придружаван от народния представител и регионален координатор на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев. В 16:00 часа в постройката на Община Видин Цветан Цветанов ще се срещне с кмета на града Огнян Ценков. В 17:00 часа в Конферентната зала на Община Видин Цветанов ще беседва с кметове на общини от региона.

В 19:30 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще взе участие в предизборна среща в село Раковица, община Макреш. На нея Цветанов ще поддържа претендента на ГЕРБ за кмет на община Макреш Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и... към профила за частичните локални избори, планувани за 20 май 2018 година

Предизборната среща ще се организира в салона на НЧ „ Надежда - 1906 “. В нея ще вземат участие още регионалният шеф на Видин Албена Георгиева и общинският началник на ГЕРБ-Макреш Иван Вълчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР