Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел МитовДаниел Митов е роден на 4

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел МитовДаниел Митов е роден на 4
Коментари Харесай

Даниел Митов е по-скоро скептик за съставяне на редовно правителство

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, е песимистичен за сформиране на постоянно държавно управление, само че го счита за належащо. Това мнение той изрази в изявление за предаването " Панорама ".

" Имаме потребност от постоянно държавно управление, тъй като служебните стартират да тежат праклено доста в посока на Президентството ", добави той. " Този парламент би трябвало да излъчи кабинет, надяваме се да стане с първия мандат ", разяснява Митов.

По думите му би трябвало да се проведат съществени диалози по политики: съответни и експертни. " Не получихме отговор на това за какво досега не беше допустимо въз основата на проевропейското и протрансатлантическо ", уточни Митов.

При гласуването за новите F-16 той е видял и разделяне в парламентарната група на " Продължаваме промяната ". " Фракция, която стартира да ми наподобява като проруска ", допусна той, като напомни за дерогацията на съветски нефт. която Асен Василев контракти.

Според него, въвеждането на напълно машинно гласоподаване за една нощ е било детинско и безогледно. По думите му това е софтуерен ценз. който е лишил част от българите от право на глас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР