Заместник-председателят на ДСБ Цецка Бачкова обяви във Фейсбук профила си,

...
Заместник-председателят на ДСБ Цецка Бачкова обяви във Фейсбук профила си,
Коментари Харесай

Цецка Бачкова застава срещу Атанас Атанасов в битка за лидерския пост на ДСБ

Заместник-председателят на ДСБ Цецка Бачкова разгласи във " Facebook " профила си, че се кандидатира за ръководител на партията.

" През последните години за мен, за нас и за нашите съидейници става все по-болезнено отдалечаването на ДСБ от идеологическите основи, сложени от Иван Костов и ярките политически престижи, които сътвориха тази партия. С кандидатурата си аз декларирам пред вас своята увереност да работя за възобновление и одобряване на политическия престиж на ДСБ като достоверната десница на България ", написа тя.

По думите и, " основен фактор за намирането на верния път към това бъдеще е откровеният разговор, честното наименуване на грешките и проблемите, ясната визия и обезпечаването на социална поддръжка за препоръчаните политики ".

Бачкова насочва покана към Атанас Атанасов, който също съобщи своята кандидатура за ръководител на ДСБ, за " отворен и обществен спор за бъдещето на ДСБ, Демократична България и дясното политическо пространство ".

Припомняме, че на последните избори, тя не беше даже включена в листите на Демократична България без да бъде обещано пояснение за това.

Радан Кънев, някогашният ръководител на ДСБ преди дни разгласи, че е решил да не се кандидатира, от опасения това да не докара до разцепление на партията.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР