Заместник-председателят на ДПС Хамид Хамид отправи призив от името на

...
Заместник-председателят на ДПС Хамид Хамид отправи призив от името на
Коментари Харесай

ДПС: ГЕРБ и БСП да поемат отговорност за изборите

Заместник-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид насочи апел от името на Движението към двете най-големи партии в Народното събрание - ГЕРБ и Българска социалистическа партия - да поемат отговорност за идните избори.

Пред нова телевизия той сподели, че съгласно него с разговор сред двете обединения ще се избегне по-късно взаимното обвиняване за операции на вота, което постоянно се появява откакто излязат резултатите от изборите.

Хамид бе безапелационен, че Движение за права и свободи желае оставка на сегашния кабинет от първия ден на сформирането му.

"Ние казахме, че това държавно управление е нездравословно за страната и това се потвърди във времето ", безапелационен бе Хамид Хамид.

Той добави, че към този момент текат срещи с останалите парламентарни групи за оставка и на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева за "системно несъблюдение на конституционните отговорности ".

Според Хамид в последните 30 години разнообразни субекти в политиката се упражняват на гърба на Движение за права и свободи в опит да се снабдят с популярност.

Очаквайте още детайлности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР