Заместник-председателят на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков излязъл

...
Заместник-председателят на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков излязъл
Коментари Харесай

Зам-шефът на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е излязъл в отпуск

Заместник-председателят на бюрото за надзор на СРС Илко Желязков излязъл в отпуск от през днешния ден. Вчера до края на деня той бил на работа. Това разгласи за Българска телеграфна агенция шефът на бюрото Пламен Иванов.

Той съобщи, че нощес е научил за това, че Желязков е част от листата със наказания, оповестен от американските управляващи.

Според закона Желязков остава на работа, тъй като е определен от Народното събрание и единствено това е институцията, която може да го освободи.

Припомняме, че Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на трима български жители и 64 организации заради корупция.

Ограниченията се отнасят за предприемача Васил Божков, някогашния народен представител от Народното събрание от Движението за права и свободи Делян Пеевски и член на Националното бюро за надзор върху специфичните разследващи средства Илко Желязков.

Активите им в Съединени американски щати ще бъдат замразени. Освен това глобите плануват възбрана на американските жители да вършат какъвто и да е бизнес с лица от листата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР