Заместник председателката на парламента на Северна Македония и депутат от

...
Заместник председателката на парламента на Северна Македония и депутат от
Коментари Харесай

Новата заподозряна в аферата Рекет е зам.-шефката на парламента Фросина Ременски

Заместник председателката на Народното събрание на Северна Македония и народен представител от ръководещия Социалдемократически съюз /СДСМ/ Фросина Ременски е новата обвинена в аферата " Рекет ", оповестяват македонските медии.

Сред новите обвинени са заместител председателката на ръководения от Боян Йовановски /известен още като Боки 13/ Международен съюз Ясна Мандич, бащата на главния обвинен Боян Йовановски Миле Йовановски и една асистентка, съобщи Българска телеграфна агенция.

В най-новото следствие Боян Йовановски е обвинен в рекет и пране на пари, а останалите четирима за съучастничество в рекет и трима от тях и за пране на пари.

След информациите за съмненията против Фросина Ременски министър председателят Зоран Заев съобщи, че ще я изключи от редовете на партията.

" Държим на думата си. Когато някое лице бъде обвинено или упрекнато, постановяваме наказания, което значи, че изключваме това лице, до момента в който не потвърди невинността си ", акцентира Заев.

В аферата " Рекет " е обвинена и специфичният прокурор Катица Янева, която съгласно прокуратурата в Скопие е злоупотребила със служебното си състояние като е помогнала на предприемача Йордан Камчев да избегне ареста откакто заплати рекет от 1,5 милиона евро. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР