Заместник-председателката на ГЕРБ обвини конституционните си (не)партньори в опит за

...
Заместник-председателката на ГЕРБ обвини конституционните си (не)партньори в опит за
Коментари Харесай

Хаос в държавата? Сачева не знае колко са външните ни министри в момента

Заместник-председателката на ГЕРБ упрекна конституционните си (не)партньори в опит за напън и за операция

През последните няколко седмици България ненадейно се снабди с няколко външни министри. Това сподели внезапно заместник-председателката на ГЕРБ Деница Сачева в „ Тази заран “ по бТВ. 

„ Николай Денков явно държи да подчертае, че обича да пътува, защото непрестанно е в чужбина. Заедно с него към този момент две седмици министърът на финансите също е зад граница – беше в Съединени американски щати, в Мюнхен, а през вчерашния ден се озова в Париж “, сподели с нескрита злоба тя. 

„ А единствено преди пет дни Мария Габриел се върна от Франция, където имаше публично посещаване. След това ненадейно през вчерашния ден без съвещания и без диалози с който и да било диалог с ГЕРБ-СДС се реши, че се сливат Национална агенция за приходите и „ Митници “. Сменен бе и шефът на Агенцията за държавна финансова ревизия “, съобщи някогашният обществен министър. 

„ Никой не показа тези хора, които заеха позициите. Там като че ли нямаше условия за бистрота, самостоятелност, безпристрастност. Появи се обаче ненадейно един меморандум – ултиматум и би трябвало да се обясняваме за какво не желаеме да се работи по този метод “, добави тя.

„ В самия меморандум се споделя, че в случай че не се подпише меморандум, се върви към избори 2 в 1. Явно това е визията на сътрудниците от ПП-ДБ “, съобщи Сачева без да излага каква тъкмо е позицията на партията й за вота през юни.

Самият метод, по който се случва всичко през последните дни, приказва за опит за напън и за операция, само че не и за доброжелателно партньорство, акцентира тя. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР