Заместник-постоянният представител на Руската федерация в ООН Дмитрий Полянски беше

...
Заместник-постоянният представител на Руската федерация в ООН Дмитрий Полянски беше
Коментари Харесай

Руски дипломат показа снимка на Зеленски и... прекъснаха интервюто по SkyNews ВИДЕО

Заместник-постоянният представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски беше поканен в телевизионния канал SkyNews, с цел да разиска имитация на английския министър на защитата. Ден преди този момент, на 9 май, Бен Уолъс сподели, че „ Русия през днешния ден е фашистка страна “, а Украйна „ пази свободата “.

Руският посланик потвърди онлайн в ефир, че Украйна в действителност има потребност от денацификация, т.к. даже неговият президент Владимир Зеленски си разрешава да разгласява фотоси с нацистки знаци на Деня на успеха. Полянски ясно сподели фотография от акаунта на Зеленски, където той разгласява боец от въоръжените сили на Украйна с емблемата на дивизията на Секретен сътрудник „ Мъртва глава “.

И по този начин, на една от фотосите е хванат украински боец, на който е пришита емблемата на трета танкова дивизия на Секретен сътрудник „ Тотенкопф “ (SS Totenkopf). В същото време обявата на Зеленски беше публикувана на формалните страници на Министерството на защитата на Украйна.

Прави усещане, че обявата по-късно беше редактирана и тази фотография към този момент не е на страницата.

„ Виждате логото. Знаете ли какво е то? Това е емблемата на немската Секретен сътрудник дивизия през Втората международна война. На Деня на успеха той разгласява фотография на войник ​​от Десен бранш с тази емблема, като твърди, че е знак на битката против нацизма “, изясни съветският представител в Организация на обединените нации. Притеснява ли се английският министър на защитата, че той след всичко това поддържа и въоръжава държавно управление, което намерено демонстрира сходни емблеми “, сподели дипломатът.

В този миг водещият на предаването незабавно прекъсна съветския посланик. Въпреки това, деликатните фенове съумяха да видят какво им сподели Дмитрий Полянски. На страницата на Владимир Зеленски през вчерашния ден, 9 май - Ден на успеха, имаше фотография на " бранител на Украйна " - боец с нацистка емблема на гърдите.

Но водещият на SkyNews сподели, че не може да ревизира тази информация. Какво тъкмо е имал поради, не е ясно. Екранни фотоси от акаунта на Зеленски, както и информация за зверствата на тези, чиито знаци той разгласява в обществените си мрежи, са обществено налични в мрежата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР