Заместник областният управител на област София Томи Николов подаде оставка

...
Заместник областният управител на област София Томи Николов подаде оставка
Коментари Харесай

И заместник - управителят на София – област с оставка заради имоти

Заместник регионалният шеф на област София Томи Николов подаде оставка пред министър-председателя Бойко Борисов, оповестиха от държавната осведомителна работа. В претекстовете си към нея Николов показва медийни изявления и нуждата от тяхното изясняване. Оставката е призната от премиера Борисов.
Томи Николов е член на ГЕРБ, кмет на Район Кремиковци, Столична община (1999 - 2007 г.).
Преди седмица уеб сайтът "Бивол " писа, че "овластени от ръководещата партия ГЕРБ са решили жилищните си потребности " като са "купили земеделска земя на сгодно място и са я застроили нелегално ". Това посочила информация за парцел в края на кв. Сеславци, Кремиковци, който принадлежи на зам.-областния шеф на София Томи Николов и брачната половинка му, член на СОС от ГЕРБ. На земеделска земя (според кадастъра) на "зеления рид " е вдигната "кокетната къщурка ", която не би трябвало да е там "според всички закони и градоустройствени проекти ", написа уеб сайтът.
Вчера след съвещанието на КСНС Бойко Борисов съобщи, че поради "Апартаментгейт " без още да са се произнесли институциите са си отпътували доста хора от ГЕРБ: "председател на ПГ, на комисия, депутати... министър един, втори зам.-министър, може да си отиде още един министър, в случай че се откри нарушаване ". Във връзка с тези случаи Борисов благодари на медиите, "че са излезли и са посочили истината ". "Колегите от Българска социалистическа партия при такава обстановка споделят, като се произнесат институциите, ще вземем решение. Ние взехме оставките и без да са се произнесли ", посочи министър председателят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР