Заместник-областният управител на област София Томи Николов подаде оставка. В

...
Заместник-областният управител на област София Томи Николов подаде оставка. В
Коментари Харесай

И зам.-областният управител на София подаде оставка покрай Апартаментгейт

Заместник-областният шеф на област София Томи Николов подаде оставка. В претекстовете си нея Николов показва медийни изявления и нуждата от тяхното изясняване.
Оставката на зам.-областния шеф е призната от премиера Борисов, оповестяват от Министерския съвет.
Николов влезе в абсурда " Апартаментгейт " поради разкрития на " Биволъ ", че купил на безценица земя в Сеславци, за 700 лв. - освен това земя, предопределена за озеленяване, където след договорката се появява къща.
Зам.-областният на София-град Томи Николов се прочу около скандалната продажба на Царските конюшни. От 1999 до 2007 година Томи Николов е областен кмет на регион Кремиковци. Още през 1999 година той и някогашната му брачна половинка купуват от общината апартамент в кв. " Хаджи Димитър " за 7000 лева През 2004 година синът на Томи Николов – Александър, е включен в листата на извънредно нуждаещите се за жилище на регион Кремиковци, където кмет е татко му. През 2006 година Александър влиза в общинско жилище от 87 кв. метра, намиращо се на ул. " Искър " 19 в София. Година по-късно го купува за 27 000 лв.. Само че съгласно общинската разпоредба той би трябвало да е бил наемател в общинския парцел най-малко 5 години, преди да може да го купи. Вече през 2008 година Александър подарява въпросния апартамент на татко си, който го продава – за 234 000 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР