Заместник–председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията

...
Заместник–председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията
Коментари Харесай

Работим в посока по-добър живот за хората, каза Цветан Цветанов във Филаретово

Заместник–председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов се срещна нощес със жителите на котленското село Филаретово. По време на срещата диалог бяха разисквани въпроси, свързани с инфраструктурата, образованието и обществени проблеми, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Срещите ми с хората по обитаемоте места са ежедневни, тъй като би трябвало да се чуват проблемите на хората и да се работи по решаването им. При срещите ми в селата в района – Ябланово, Филаретово, Тича и други, се вижда, че кметът Коста Каранашев и мощният тим, който е направил, работи. От 2015 година насам, откогато Коста Каранашев е кмет на община Котел, се виждат действителни резултати. Благодарение на страната, локалната власт и кметовете работим в посока, животът на хората да стане по–добър ", съобщи Цветанов. По време на срещата Цветанов заяви, че в народен проект за просветителна инфраструктура – учебни заведения и детски градини, сега се осъществят планове за над 600 000 000 лева „ В страната има обекти, по които нищо не е направено през последните 35 години, само че в този момент стартира да се работи с помощта, която получаваме от Европейски Съюз ", сподели Цветан Цветанов.

От своя страна кметът на Котел Коста Каранашев съобщи, че през трите години от мандата си, той и неговите сътрудници, работят интензивно по осъществяване на предизборните си обещания. В селата на община Котел продължава работата за възстановяване на инфраструктурата. Асфалтират се улици, построяват се отводнителни уреди и се облагородяват публичните пространства. „ След 20 дни стартира асфалтиране на улици в село Филаретово и създаване на отводнителна система.

Продължава работата в селата Стрелци, Кипилово, Тича и Ябланово. Тези действия, във всички обитаеми места от общината, ще приключат до пролетта на идната година ", сподели Каранашев.

На срещата в село Филаретово участваха още националният представител от ГЕРБ и регионален координатор на партията Десислава Танева, кметът на селото Нурие Бекирова, кметове на кметства от прилежащи обитаеми места и жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР