Заместник-началникът на Централния софийски затвор Десислав Трайков е написал 7

...
Заместник-началникът на Централния софийски затвор Десислав Трайков е написал 7
Коментари Харесай

Полфрийман правил опит за бягство

Заместник-началникът на Централния софийски затвор Десислав Трайков е написал " 7 листа негативни мнения за Полфрийман ", в които поддържа позицията, че не следва да бъде освобождаван предварително ". На излизане от пандиза освободеният Джок Полфрийман изрази своите благодарности към зам.-шефа, които, съгласно Трайков, са били иронични. Това стана ясно от взаимен брифинг на Трайков, правосъдният министър Данаил Кирилов и заместник-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов в отрасловото ведомство.

Проданов посочи, че Полфрийман е имал три дисциплинарни санкции за неприятно държание в пандиза. " Моето усещане е, че може би има някакви положителни прояви в личността на този човек, само че той не се е поправил ", сподели той. " 24 часа " написа, че зам.-министърът не е прецизирал тъкмо по кое време се е осъществил едното съществено нарушение - опит за бягство от пандиза, само че евентуално е било някъде при започване на присъдата му.

Трайков разгласи, че е подал оставката си по отношение на задържането на Будимир Куйович и коментарът на някогашния министър на вътрешните работи Румен Петков. Куйович излежава последните 3 години и половина от 16-годишната си присъда за трафик на дрога, беше арестуван да кара с подправена брошура, до момента в който е в отпуска за положително държание от затворническото общежитие в Казичене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР