Заместник-началникът на центъра за обслужване на образователни организации Валерий Чайка

...
Заместник-началникът на центъра за обслужване на образователни организации Валерий Чайка
Коментари Харесай

Руски чиновник загина при атентат в окупираната Луганска област

Заместник-началникът на центъра за обслужване на просветителни организации Валерий Чайка почина при детонация на автомобил в Старобелск в окупираната Луганска област, наричана от Русия " Луганска национална република (ЛНР) ", съобщиха окупационните управляващи, представени от ТАСС.

" В Старобелск вследствие на детонация на автомобил беше погубен заместник-началникът на центъра за обслужване на просветителни организации Валери Чайка ", се споделя в известието.

Уточнява се, че гърмежът е станал покрай Старобелския филиал на Луганския държавен педагогичен университет. На мястото работят и обясняват събитията към случая представители на Следствения комитет на така наречен " Луганска национална република ", Министерството на изключителните обстановки, полицията и Националната армия.

Според системата SPARK центърът е държавна институция на региона, която обслужва потребностите на просветителните институции, по-специално организацията на комуналните услуги.

Украински уебсайт показва Валерий Чайка като колабороционист, който самичък е изявил предпочитание да работи за окупационните управляващи и бил включен в базата данни " Миротворец ".
 Проруски народен представител в Луганск, погубен от кола бомба
Проруски народен представител в Луганск, погубен от кола бомба

Михаил Филипоненко бе определен в районния парламент при гласоподаване, което провокира необятно интернационално осъждане
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР