Заместник-началникът на полицията в Гоце Делчев Петър Пелтеков бе уволнен

...
Заместник-началникът на полицията в Гоце Делчев Петър Пелтеков бе уволнен
Коментари Харесай

Полицията в Гоце Делчев се тресе! Един от най-добрите криминалисти се прости с поста си заради скандалния прокурор сводник Костадин

Заместник-началникът на полицията в Гоце Делчев Петър Пелтеков бе уволнен дисциплинарно във вторник, оповестява struma.com. Резултати от инспекция, по искане на скандалния прокурор Костадин Сулев, който бе упрекнат в сводничество, търговия с въздействие и кражба на ток и през вчерашния ден страната гръмна към скандалните обвинявания, са в основата на уволнението. Те били докладвани в министерството няколко дни преди разкритието за Сулев и заповедта за уволнението на Пелтеков изпреварила с часове абсурда към прокурора.

Преди повече от 4 години прокурорът Сулев, който имал ужасно въздействие, от позицията на поста, който заема, пуснал сигнал до вътрешна сигурност в полицията, че Петър Пелтеков е в йерархическа взаимозависимост, защото негов родственик, работи в полицията.
Нищо и никакво обвиняване от страна на прокурора стана мотив за низ от инспекции във връзка с криминалисти, които приключиха съдбовно за него. Според мненията в полицията и други ченгетата са станали жертва на въпросния прокурор. Има мнения за оказван напън върху проверяващите, до момента в който работили по сигнала на прокурора.

Полицаите в Гоце Делчев са в потрес от случилото се, боязън тресе състава, защото въпросният прокурор е ставал причина и за други уволнения, преди да бъде оголен. Неприятностите идвали от опитите на служителите на реда да озаптят някои от дейностите му.

Изключително тъпо е това, което се случи в Гоце Делчев. Пелтеков бе един от най-хубавите криминалисти в ръководството, мотор на съществени антидрога акции. Той ще апелира уволнението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР