Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов вече е с охрана заради

...
Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов вече е с охрана заради
Коментари Харесай

Ексклузивно: Важен държавен човек вече е с охрана заради заплахи!

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов към този момент е с защита поради закани след инспекциите на лабораториите на границата с Турция. Това заяви министър председателят пред земеделци в Садово, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" За пръв път българско държавно управление имаше храброст да застана против мафиотска група, която беше окупирала границата. Като си приказваме за незаконен импорт на земеделска продукция, странни проби за лаборатория. Аз персонално отидох там и не можах да допускам - в тази лаборатория, в някои от местата не беше стъпвал човек, в лаборатория за животни нямаше една сламка на пода. С други думи бяха фиктивни лаборатории, които бяха там единствено с цел да управляват кой да влиза и кой да излиза.

Това го направихме, с риск. Това не е безрисково, като им спреш на едни хора, които са получавали доста години милиони. Още тази седмица слагаме на заместник-министъра на земеделието защита, тъй като първите закани към този момент пристигнаха. Решени сме да създадем смяна ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР