Заместник-министърът на здравеопазването на Великобритания Надин Дорис е болна от

...
Заместник-министърът на здравеопазването на Великобритания Надин Дорис е болна от
Коментари Харесай

Британски здравен министър също е жертва на коронавируса

Заместник-министърът на опазването на здравето на Англия Надин Дорис е болна от ковид.
Веднага щом е научила диагнозата, 62-годишната Дорис, която е и народен представител от консерваторите, е взела всички нужни защитни ограничения и сама се е изолирала в дома си, написа BBC.
Тя се трансформира в първия народен представител на Острова, диагностициран с ковид.
Службата по запазване на публичното здраве към този момент изследва контактите на Дорис, а сътрудниците ѝ извършват препоръките им.
Министърът на опазването на здравето Мат Ханкок поддържа нейната самоналожена карантина и ѝ пожела бързо възобновяване. " Разбирам за какво хората се тревожат от тази болест. Ще създадем всичко допустимо, с цел да осигурим тяхната сигурност, въз основа на най-хубавата допустима просвета ", написа Ханкок в Twitter.
На Острова дотук има общо 382 случая и 6 жертви смъртоносния вирус. Последният умрял от вируса е 80-годишен мъж с хронични болести.
Личните лекари предизвестяват, че рутинните интервенции може да бъдат анулирани, защото броят на случаите с ковид се усилва. Възможно е и постоянните прегледи на хронично болните да бъдат краткотрайно прекратени, с цел да могат персоналните лекари да се " съсредоточат върху най-болните пациенти ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР