Заместник-министърът на вътрешните работи поздрави участниците в Националния конкурс за

...
Заместник-министърът на вътрешните работи поздрави участниците в Националния конкурс за
Коментари Харесай

Обявиха победителите в Националния конкурс за рисунка Аз и Детското полицейско управление

Заместник-министърът на вътрешните работи поздрави участниците в Националния конкурс за рисунка " Аз и Детското полицейско ръководство ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера бяха оповестени 13-те спечелилите в Националния конкурс за рисунка " Аз и Детското полицейско ръководство ". В него се включиха общо 87 възпитаници със свои произведения, а отличените получиха премиите си на гала, състояла се в Националния замък на децата. На нея са участвали зам.-министрите на вътрешните работи и на образованието и науката Милко Бернер и Петър Николов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, шефът на ГДНП гл. комисар Христо Терзийски и Ваня Кастрева, шеф на РУО София-град.

Всички произведения, които са изпратени ще бъдат изложени и продадени на годишната гала " Полицай на годината ", а събраните средства ще бъдат импортирани по сметката на Националната благотворителна акция в поддръжка на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Големите награди в състезанието са за Калина Траянова от гр. Каварна и за Владимир Димитров от с. Оризари, обл. Пловдив.

Програмата " Детско полицейско ръководство " (ДПУ) се осъществя от 2016 година от чиновници на Министерство на вътрешните работи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР