Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев е на разпит в

...
Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев е на разпит в
Коментари Харесай

Зам.-министърът на външните работи на разпит в Спецпрокуратурата

Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев е на разпит в Специализираната прокуратура, заяви Българска национална телевизия.

На влизане в постройката на Специализирания съд Георгиев декларирал, че е получил призовка за разпит и не знае повече детайлности.

По неофициална информация заместник-министърът ще бъде разпитан по делото, обвързвано с предприемача Васил Божков.

Припомняме, че досега обвиняванията на Божков са общо 11 - за началник на проведена незаконна група, за насила, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа и други Допълнително против Васил Божков стартира следствие и по изказванията за изнасилвания и убийства - обвинявания изречени от някогашен бизнес-партньорпред медиите. Прави се инспекция и на сбирката на Божков, записана на фондация "Тракия ".

Самият Божков се намира в Обединените арабски емирства, където към този момент бяха изпратени преведените на арабски документи за неговата екстрадиция. В ареста се намира и дамата на Божков - Елена Динева, а на сина му Андон Божков бе наложена гаранция от 1 млн. лева Обвинени по случая са и други бизнеспартньорина Васил Божков, както и двама някогашни ръководители на Комисията по хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР