Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков обяви днес,

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков обяви днес,
Коментари Харесай

Русия отмени преговори със САЩ заради новите санкции

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков разгласи през днешния ден, че е отменил срещата си с американския заместник-държавен секретар Томас Шанън, планувана за тази седмица, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Американският Сенат утвърди нови наказания против Русия (ВИДЕО)

В изказването на Рябков, поместено на уеб страницата на съветското външно министерство, се споделя, че вчерашното решение на Съединените щати за налагане само че нови наказания против физически и юридически лица от Русия е " продължение на наклонността, наложена от администрацията на Барак Обама за разрушение на връзките сред нашите страни ".

Путин: Новите наказания на Съединени американски щати няма да притиснат Русия до стената
 
Действията на Съединени американски щати " внезапно девалвират " поръчките на Вашингтон, че желае възстановяване на връзките с Москва, се споделя още в текста.  В понеделник Рябков заяви, че той и Шанън ще се срещнат на 23 юни в Санкт Петербург, с цел да обсъдят " проблемите в двустранните връзки ".

Германия и Австрия с остри рецензии към Съединени американски щати за антируските наказания

Вчера министерството на финансите на Съединени американски щати заяви, че включва в своя " черен лист " 38 физически и юридически лица поради намесата им в Украйна. Държавният департамент изрази страдание, че Русия е отменила срещата, съобщи Ройтерс. Оставаме отворени за бъдещи полемики за превъзмогване на различията сред двете страни, се споделя в изказване на американското външнополитическо ведомство, представено от Ройтерс.
  По тематиката Меркел е обезпокоена от новите американски наказания против Русия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР