Заместник-министърът на външните работи на Русия Олег Сиромолотов предупреди за

...
Заместник-министърът на външните работи на Русия Олег Сиромолотов предупреди за
Коментари Харесай

Високопоставени представители на САЩ и Русия се срещат в Идлиб

Заместник-министърът на външните работи на Русия Олег Сиромолотов предизвести за прибежища на терористи на територията на Индонезия, египетския Полуостров Синай и в Афганистан.
Той направи разкритията в изявление пред ТАСС. По думите му, главно поле на деяние на терористите са местата, където се водят бойни дейности.
Освен това той разкри, че се приготвя среща на високо равнище сред секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев и съветникът на президента на Съединени американски щати само че национална сигурност Джон Болтън. Вероятно тя ще се състои на територията на сирийския град Идлиб.
На нея ще бъде разисквана тематиката с терористите, които работят на територията на Идлиб.
„ Прибежища има на територията на Синай, а терористи от време на време се трансферират и в Афганистан, и Индонезия “, разяснява дипломатът.
Той дефинира като една от най-сложните задания сега, пресичането на завръщането на задграничните терористи от регионите в Близкия Изток и на първо място от Сирия и Ирак.
„ Tе се популяризират по цяла Европа. А през Беларус и Украйна терористи попадат и в Русия “, предизвестява още Сиромолотов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР