Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова Зорница Русинова

...
Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова Зорница Русинова
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ-София се срещнаха със заместник-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова

Заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова  Зорница Русинова Зорница Русинова е магистър по интернационалните стопански връзки от Университета за показа пред Жени ГЕРБ-София акцентите в обществените, юношески и фамилни политики до края на мандата на държавното управление. Срещата на градското управление и районните координатори на ЖГЕРБ-София със Зорница Русинова  Зорница Русинова Зорница Русинова е магистър по интернационалните стопански връзки от Университета за се организира в централата на Политическа партия ГЕРБ.

„ Днес се отбелязва Международният ден на дамите и девойките в науката, като България е втора в Европейски Съюз по дял на дами в науката “, уточни Русинова. „ Жените имат изключително значима роля, те са моторът и при реализирането на обществените политики. Те са хората, които работят на терен в обществената сфера, в областта на образованието, услугите, пазара на труда, обществените бизнесмени. И ние в годините сме потвърдили, че ГЕРБ работи за хората и че обществената политика на ГЕРБ стига до хората “, добави тя.

Зорница Русинова: Дългият път да задържим младите в България е през вложенията в образованието

Зам.-министър Русинова показа в елементи някои начинания с европейски средства, ориентирани към фамилията, дамите и младежите като стратегиите „ Родители в претовареност “, „ Младежка гаранция “ и „ Патронажна грижа “.



„ Финансовият инструмент за микрокредитиране също е добра опция за основаване на повече претовареност измежду хората с увреждания, хората в риск на пазара на труда и за повече обществена отговорност “, посочи Русинова.



Обсъдена бе и новата самодейност, която ще даде опция на работодателите да провеждат кътове за деца на работното място и която ще облекчи доста работещите родители. Дискусията обхвана редица тематики, свързани с пенсионната промяна, професионалното обучение, обществената интеграция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР