Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев връчи

...
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Велик Занчев връчи
Коментари Харесай

Заместник-министър Занчев отличи победителя в „Транспортна железопътна инфраструктура“ на „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“

Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Велик Занчев връчи премията на спечелилия в категория „ Транспортна железопътна инфраструктура ".

С първа премия в категорията бе отличен план „ Модернизация на железопътен сектор Септември-Пловдив, част от Трансевропейската железопътна инфраструктура, Позиция 3: Стамболийски-Пловдив ". Организатор на самодейността „ Infrastructure Bulgaria Awards 2018 " е Градът Медиа Груп.

По време на събитието, което се организира през вчерашния ден вечерта, бяха отличени още два плана на Директива за птиците Национална компания „ Железопътна инфраструктура " - „ Изграждане на интермодален терминал в Южен централен регион на обмисляне в България-Пловдив " и „ Реконструкция и електрификация на железопътната линия Пловдив-Свиленград по коридори IV и IX, Участък Първомай-Свиленград ".

Голямата премия за инфраструктурен план на десетилетието получи Столична община за построяването на софийското метро, което се осъществя с финансиране от Оперативна програма „ Транспорт " и Оперативна програма „ Транспорт и транспортна инфраструктура ". Общият размер от средствата по двете оперативни стратегии за този план е почти 1,82 милиарда лв..

Наградите за принос в развиването на инфраструктурата на България 2018 е една от най-престижните начинания в бранша. Те се връчват на всеки две години, а спечелилите в петте категории са избрани от 17-членно жури от представители на експертни, браншови и университетски среди.

Категориите, за които се състезаваха обекти от цялата страна са: „ Транспортна и пътна инфраструктура ", „ Транспортна железопътна инфраструктура ", „ Енергийна инфраструктура ", „ Градска среда " и „ Екологична инфраструктура ".
Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията е сътрудник на събитието взаимно с министерствата на районното развиване и благоустройството, на околната среда и водите и на енергетиката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР